Cat costa un diriginte de santier?

Pagubele calitatii scazute persista mult timp dupa ce mirajul pretului mic trece.

Cu alte cuvinte in industria constructiilor nu exista “ieftin si bun”, aceste doua concepte, a calitatii ridicate si a pretului mic, fiind permanent in antiteza.

Costul serviciilor de dirigentie de santier, reprezinta deobicei un procent de 1% – 3% din valoarea investitiei, in functie de natura si complexitatea proiectului, precum si de eventualele cerinte suplimentare din partea beneficiarului. Spre exemplu, pentru investitii de mici dimensiuni (case individuale cca 150 mp), asigurarea serviciilor unui diriginte de santier este destul de accesibila pornind de la un pret lunar de 300-400 de euro si putand ajunge la sume mai mari in functie de factori ca : amplasament, cerinte suplimentare, complexitate).

Comparand costurile finale ale serviciilor de dirigentie de santier si cu cele ale investitiei, se poate observa cu usurinta ca putem asigura calitatea lucrarilor la un cost minim, cu un impact maxim.

Serviciile de dirigentie de santier nu ar trebui vazute ca o simpla formalitate si in consecinta alegerea unui diriginte de santier sa se faca doar in functie de pretul cel mai ieftin. Experienta si seriozitatea trebuie sa fie primele criterii in alegerea profesionistilor carora le vei incredinta constructia casei tale.

Pe data viitoare si nu uitati,

Construiti corect!

Echipa DiriginteSantier.com


Share, daca ti-a placut :)